DRU Fire

Hvorfor vælge en DRU gaspejs?

DRU har den unikke evne til at få det bedste ud af deres produkter. De er foran i udviklingen der sker i teknologien (Eco glow), hvilket man kan se på deres smarte betjening, som kan klares via din mobil/tablet. Her kan du ikke kun skrue op og ned for flammehøjden, du kan blandt andet selv lave dine egne indstillinger for flammebilleder, hvis du mener der skal laves forskellige løsninger og udseender.

I digitale verden, udvikler de sig hele tiden på kvaliteten, så som deres glas, hvor de arbejder med refleksioner (Clear View). Et specielt glas der nedsætter refleksioner og polariseringer og derved giver et klart billede af flammer og træ så det bliver så naturtro som muligt.

De flotte og smukke farver, som flammerne kaster af sig, bliver endnu mere synlige med en DRU gaspejs, da de har skabt en glødebund med LED, som skaber en pulserende glød. Dette gengiver et bål med glødebund der skaber en naturtro pejs.

Når man køber en gas pejs fra DRU, får man et gennemtestet kvalitetsprodukt, der skaber den perfekte hygge stemning i mindste detalje. En DRU gaspejs kan også afgive varme, og da har man mulighed for at tilpasse den, så den afgiver den rigtige mængde varme til mindre såvel som store rum. 

DRU FORDELE

DRU serier

DRU fremstiller flere serier af gaspejse, som hver især har deres fordele. 

Maestro serien er deres top moderne gaspejse som kan indeholde ovenfor nævnte systemer, som giver en fantastisk ildstedsoplevelse.

Metro serien er en serie af gaspejse som lader dig bestemme hvordan din ildstedsoplevelse skal være. Du har nemlig mulighed for at vælge forskelligt interiør til pejsen, så som brunt keramisk brænde eller birketræ keramisk brænde, forskellige typer sten som underlag, samt hvilken type baggrund du ønsker til din pejs.   

Global serien er det prisvenlige alternativ.  De er typisk mere kompakte i størrelsen med smalle profiler. De er bygget til at holde i mange år.
Få glæde af en simpel gaspejs uden diverse ekstra systemer.

dru vento
Global Fires logo