GASPEJSE INTERIØR

Smag og behag er forskellig, også når det kommer til gaspejse.

Med en DRU gaspejs designer du selv din pejs ned til de mindste detaljer.

Ud over de forskellige typer af brændere, som skaber forskellige flammemønstre/flammebilleder, kan du også selv designe interiøret i selve pejsen.

Hvad er DRU´s keramiske brænde lavet af

Selvom keramisk brænde ligner rigtige brændestykker, grene og kviste, er det fremstillet af et keramisk materiale, som findes i mange komponenter anvendt i industrien.

I modsætning til det keramiske materiale, som findes i det porcelæn, man bruger i husholdningen, er det keramiske brænde anvendt som dekoration i gasfyr mere robust og mindre skrøbeligt. Derfor kan det modstå mange års gentagen brug uden at miste dets iboende styrke.

På grund af dets keramiske sammensætning afgiver det heller ikke pletter, når det kommer i kontakt med rigtige flammer, dag efter dag.

Når du køber en gaspejs med keramisk brænde, kan du være sikker på en flot og holdbar varmekilde med smukt flammebillede i mange år fremover.

Interiør til gaspejs består af følgende:

Keramisk brænde

Keramisk brænde i brunt eller hvidt (ligner birkebrænde). Det bruges udelukkende som dekoration. Det er meget svært at skelne fra rigtigt brænde af træ pga. dets struktur, farve og påmalede mønstre. De keramiske træstykker anbringes rundt om flammen i gaspejsen for at få oplevelsen af naturlige flammer. Træet er fremstillet i keramisk materiale og brænder derfor ikke, og derfor skal det heller ikke udskiftes. Det brune keramiske brænde er inkluderet i alle vore pejse. Alle vore Maestro og Passo pejse er udstyret med Dynamic Flame Burner® brændere, og her kan man kun bruge det brune keramiske brænde. Alle Metro, Lugo og Cosmo pejse er udstyret med Vario Burner brændere, og her er det i nogle tilfælde muligt at vælge mellem enten brunt eller hvidt keramisk brænde og enten sten- eller glasbund.

For at se de forskellige flammebilleder/mønstre: Se vores inspirationsside om gaspejse

Keramisk brænde til Maestro gaspejse
Keramisk brænde til Metro gaspejs
Birke træ brænde keramisk

Sten

Som alternativ tilbyder vi også en række forskellige stenbunde til din gaspejs. Alle bruges de udelukkende som dekoration. Hvis du vælger vore antracit-farvede glassten, vil refleksionen i glasset give ilden mere dybde. Der er yderligere to alternativer, nemlig hvide eller grå sten. Begge typer sten vil skabe en lethed og elegance i pejse-interiøret, hvor bagbeklædningen ellers ofte er holdt i lidt mørkere farver.

Bund til gaspejs Antracit glas sten

Antracit glas sten

Antracit-farvede glassten. Refleksionen i glasset giver mere dybde til ilden

Hvide sten til gaspejs

Hvide sten/pebbles

Hvide sten fås til udvalgte Metro og Global pejse.

Grå sten til gaspejs

Grå sten/pebbles

Grå sten fås til udvalgte Metro pejse.

NYHED

RIBCAST Mat sort baggrund med riller

Oplev den hos Vento Nordic

Interiør baggrund

Indvendig beklædning kan vælges til en del af vores sortiment af pejse, så her vil det være muligt at designe dit eget interiør – og dermed skabe dit eget udtryk.

Bagbeklædningerne er fremstillet af forskelligt materiale, eksempelvis glas og chamotte, og de er selvfølgelig alle varmebestandige.

Mat sort baggrund til gaspejs

Mat sort / Black smooth

Black Smooth fås til alle gaspejse, pånær:

 • Maestro 75 tall
 • Metro 150XT
 • Metro 200XT
 • Metro 200 tunnel
Blank sort glas

Blank sort glas / Ceraglass

Ceraglass fås til alle gaspejse, pånær:

 • Maestro 75 tunnel
 • Maestro 75 tall tunel
 • Metro 80XT tunnel
 • Metro 100XT tunnel
 • Metro 130XT tunnel
 • Metro 150XT tunnel
 • Cosmo tunnel
Gaspejs baggrund med riller

Mat sort med riller / RIBCAST

Murstens mønster til gaspejs

Murstensmønster / Classic stone

Er det sikkert at ændre på placeringen af brændet i gaspejsen?

Du bør altid spørge din DRU godkendte gaspejse-forhandler, om det er sikkert at ændre på indretningen.

De fleste moderne gaspejse indrettes af en autoriseret vvs-installatør, der er certificeret til at arbejde med gas og har et gascertificat. Installatøren vil også placere det keramiske brænde. På den måde får du det mest realistiske flammebillede og garanti for den bedst mulige varmeydelse.

Når vvs-installatøren har installeret gaspejsen, foretages et funktionstjek, hvor det sikres at gaspejsen lever op til de gældende regler for sikker og korrekt brug af gas. Disse regler og love står i gasreglementet, der kan findes hos Sikkerhedsstyrelsen, som blandt andet arbejder med kontrol og tilsyn inden for el, vvs og forbrugerprodukter.