HAVEFAKLER

Nyd atmosfæren af en brændeovn. Helt uden røg, sod og gnister!

GRDN Havefakler

Et flammespil fanger øjet en skaber en hyggelig atmosfære til samtale og afslapning. På sommeraftener kan du sidde ved bålet og nyde kvalitetstid med dine kære. Også om vinteren skabes et socialt samlingssted i naturen med disse unikke havefakler. Dækket med et varmt tæppe og med et glas vin i hånden kan du opleve din have på en ekstraordinær måde. Vil du nyde din have hele året rundt, kan du skabe en unik naturoplevelse med havefakler fra GRDN.

Kalayo turbo havefakkel
Kalayo sticks Havefakkel optænding

KALAYO STICKS

NEMMERE BLIVER DET IKKE

KALAYO sticks består af en speciel trævoksblanding. De optændes inden for fem minutter, uden brug af elektricitet. Efter ti minutter opnås en flot jævn flamme med disse KALAYO sticks. 

KALAYO sticks brændes inde i det lukkede forbrændingskammer. Resultatet er en særlig sikker afbrænding. Da det stadig er åben ild, bør der af generelle sikkerhedsmæssige årsager ikke være brændbare genstande inden for en radius af ca. en meter. KALAYO sticks brændemetoden fører til næsten fuldstændig forbrænding af KALAYO pinden. Det betyder mindre rengøringsindsats

Ægte flammer og stilfulde stål havefakler

Spartherm har udvidet sin portefølje med det nye livsstilsmærke GRDN udvidet til at omfatte produkter relateret til brand og havestemning. GRDN havefaklerne er designet i Tyskland. De forbinder den særlige atmosfære ved en brændeovn med sikker, røgfri forbrænding.

GRDN KALAYO er fremstillet i rustfrit stål og aluminium, således at du i mange år kan nyde et eksklusivt flammebillede på din altan, i din have eller på terrassen. 

Således kan din næste grillfest, sommeraftenen med vennerne eller lidt tid for to – med den rette lysstemning på ingen tid.

Havefallel Kalayo turbo