HAVEFAKLER

Nyd atmosfæren af en brændeovn – uden røg og gnister!

Havefakler i stål

GRDN Havefakler til terrassen, altanen eller ved indgangspartiet

Et flammespil fanger øjet en skaber en hyggelig atmosfære til samtale og afslapning. På sommeraftener kan du sidde ved bålet og nyde kvalitetstid med dine kære. Også om vinteren skabes et socialt samlingssted i naturen med disse unikke havefakler. Dækket med et varmt tæppe og med et glas vin i hånden kan du opleve din have på en ekstraordinær måde. Vil du nyde din have hele året rundt, kan du skabe en unik naturoplevelse med havefakler fra GRDN.

Bryllup, studentergilde, runde fødselsdage, grillaftener med familie og venner …

Uanset hvilken begivenhed eller årstid vi taler om, vil KALAYO havefakler i prisbelønnet design udgøre et utrolig smukt, stemningsskabende og hyggespredende element på terrassen, altanen eller ved indgangspartiet. Havefaklernes flotte flammer skabes vha. specielle sticks/pinde, som er fremstillet af en næsten lugtfri trævoksblanding. Når du sidder ude en lun sommeraften, vil faklerne sikkert lyse så meget op, at du ikke behøver tænde andre havelamper, f.eks. lamper til solceller, LED lys eller olie. Disse fakler vil til gengæld give dig autentisk bålstemning.

KALAYO STICKS

NEMMERE BLIVER DET IKKE

KALAYO sticks består af en speciel trævoksblanding. De optændes inden for fem minutter, uden brug af elektricitet. Efter ti minutter opnås en flot jævn flamme med disse KALAYO sticks. 

KALAYO sticks brændes inde i det lukkede forbrændingskammer. Resultatet er en særlig sikker afbrænding. Da det stadig er åben ild, bør der af generelle sikkerhedsmæssige årsager ikke være brændbare genstande inden for en radius af ca. en meter. KALAYO sticks brændemetoden fører til næsten fuldstændig forbrænding af KALAYO pinden. Det betyder mindre rengøringsindsats

Da vore havefakler er fremstillet i rustfrit stål og aluminium, er de meget vejrbestandige og kan stå ude hele året rundt. De benytter hverken solceller, batterier, LED-pærer eller lampeolie, men derimod en trævoksblanding.

Havefakler i god, langtidsholdbar kvalitet

Spartherm har udvidet sin portefølje med det nye livsstilsmærke GRDN udvidet til at omfatte produkter relateret til brand og havestemning. GRDN havefaklerne er designet i Tyskland. De forbinder den særlige atmosfære ved en brændeovn med sikker, røgfri forbrænding.

GRDN KALAYO havefakler er fremstillet i rustfrit stål og aluminium, så du kan være sikker på, at de er holdbare og vejrbestandige og egnet til det lunefulde skandinaviske klima. De findes i en rund eller firkantet model, i forskellige højder og med følgende materiale og farve på korpus

  • Rustfrit stål
  • Sort
  • Hvid
  • Antracit

Bemærk

KALAYO terreno og terreno-Q havefakler er egnet til indbygning i f.eks. et udendørs bord eller gravet ned i græs eller grus ved et indgangsparti eller en sti. Før du bestiller disse, kan du lave en lille haveplan, som giver dig et overblik over, hvor mange du skal bruge.

Hvis du værdsætter godt design, ikke blot indenfor – men også udenfor, så er er disse fakler det helt rigtige valg. Find inspiration til dine nye have fakler i udvalget nedenfor.

Når du køber en af vore havefakler, medfølger en trævoks KALAYO-Stick, så du straks kan tænde faklen.

Ren forbrænding

KALAYO sticks/pindene består af en speciel, næsten lugtfri trævoksblanding, der giver en sikker og ren forbrænding. De optændes inden for fem minutter, uden brug af elektricitet, og efter 10 minutter kan du nyde synet af en flot jævn flamme. Der efterlades stort set ingen rester efter afbrændingen, så derfor er faklerne meget rengøringsvenlige.

Sikkerhed i fokus

Et knitrende bål skaber en hyggelig atmosfære. Tidligere var dette dog også forbundet med røg, sod og flyvende gnister. Med disse fakler slipper du for alle disse ulemper ved levende ild. Den specielle blanding af brændstof og produktdesignet skaber en imponerende flamme, som er mere sikker end et traditionelt bål. Da der er tale om åben ild, bør der dog af generelle sikkerhedsmæssige årsager ikke være brændbare genstande inden for en radius af cirka 1 m omkring faklen.

Selv om de højeste af modellerne vejer helt op til 29 kg, er der meget lille risiko for, at de vælter – selv i blæst. Den elegante, jævne og vejrbestandige flamme vil forsætte med at brænde uanset vejret.

Ekstra sikkerhed omkring havefakler er der, hvis man f.eks. nedgraver KALAYO terreno og terreno-Q havefaklerne i græs eller grus ved et indgangsparti eller en sti, eller bygger dem ind i et bord af hårdt materiale.

Tysk design og kvalitet fra anerkendt pejse-producent

Disse produkter er en del af tyske Spartherm’s portefølge. Deres nye livsstilsmærker GRDN med produkter relateret til udendørs ild og havestemning indgår i rækken af deres kendte indbygningspejse og brændeovne i et flot, stilrent design og høj kvalitet.