Inspiration til Gaspejse

Udviklingen i teknologien har taget gaspejsen til nye højder, så du nu, gennem tilslutning til enten naturgas eller flaskegas, kan få en pejs i hjemmet uden tilslutning til en skorsten,  men blot almindeligt aftræk.

Bliv inspireret omkring mulighederne ved gaspejse. En gaspejs er ikke bare en gaspejs. De er up-to-date med teknologien og tillader brug af en masse smarte systemer. Her vises nogle af systemerne ved en moderne gaspejs.

CV glas dru Vento

CLEAR VIEW GLASS

Undgå refleksioner i glasset

Størstedelen af vores DRU gaspejse fås med mulighed for CV glas, som fjerner refleksioner på glasset. Således at man får et frit indsyn til pejsen.

Her ses forskellen på en pejs med standard glas og en pejs med CV glas.

Der sidder en tynd film på glasset, som hjælper med at fjerne refleksioner på glasset. CV glas skal rengøres med glasrens fra DRU, da der ellers er risiko for at filmen kan tage skade.

Clear View glas er særdeles velegnet til pejse hvor der er en baggrund. Så som front pejse eller hjørnepejse.

Læs mere

GASPEJSE INTERIØR

Keramisk brænde, sten og interiør baggrund

Smag og behag er forskellig, også når det kommer til gaspejse.

Med en DRU gaspejs designer du selv din pejs ned til de mindste detaljer.

Ud over de forskellige typer af brændere, som skaber forskellige flammemønstre/flammebilleder, kan du også selv designe interiøret i selve pejsen.

Læs mere

ECO GLOW

LED glødebund

Vil du bevare følelsen af pejsehygge, uden at der kommer varme fra gaspejsen?

Så er Eco Glow LED Glødebund løsningen til dig!

Eco Glow viser en virkelighedstro effekt af glødebund. LED glødebunden betjenes uafhængigt af flammerne, via app, tablet eller fjernbetjening.

Læs mere omkring ECO Glow og DRU gaspejse

ECO WAVE

Tag kontrol over flammerne​

Med DRU’s Eco Wave system, reduceres gasforbruget med op til 50%. Da systemet sørger for at gassen bliver tilført i efter behov, for at opretholde det flotte flammebillede samt den ønskede temperatur.

DYNAMIC FLAME BURNER

Giver realistiske flammer

Dynamic Flame Burner giver det mest autentiske flammebillede, der nogensinde er fremstillet af DRU.

Dette opnås ved at indsætte en sekundær brænder inde i det keramiske brænde, hvilket giver endnu smukkere, højere og mere dynamiske flammer. Dynamic Flame Burner fås typisk i vores DRU Maestro pejse.

Dermed bliver gaspejsen så naturlig som muligt.

VARIO BURNER

Giver dybde og bredde til flammerne

For at give en naturlig oplevelse af flammerne, spreder Vario Burner flammen så den spreder sig over en større overflade. Dermed får flammerne en større bredde og dybde.

Vario burner teknologien fås bl.a. til vores Metro og Lugo gaspejse.