Inspiration

Inspiration til at vælge din fremtidige pejs. Find ud af, hvilken type pejs der passer til dine behov. Her kan du læse mere om mulighederne med gaspejse, pejseindsatser, hybridpejse og havefakler.

Kort fortalt:

  • Vores DRU gaspejse er højteknologiske pejse hvor du selv har mulighed for at bestemme temperaturen, flammemønsteret, gasforbruget, interiøret og meget mere. Gaspejse fås som naturgas pejse og flaskegas pejse.
  • Pejseindsatse fra Spartherm er en moderne udgave af brændeovne. Spartherm pejse fås men en række systemer som effektiviserer pejsen og gør den mere miljørigtig. De fås som 4 forskellige modeller. Én med glas på forsiden, denne bygges ind i væggen, én med glas på 2 sider, denne bruges som en hjørnepejs, én med glas på 3 sider, således at ilden kan ses fra alle vinkler samt en tunnelpejs, som kan ses fra begge sider af rummet.
  • Hybridpejse er dekorations pejse som imiterer flammer via vanddampe, som bliver belyst af LED lys. Denne type pejs afgiver ikke varme. 
  • Vores havefakler fra AFIRE er fremstillet af stål og aluminium. De pynter flot på terrassen og giver et udtryk kvalitet og stil. De brænder på KALAYO Sticks, som en en speciel trævæksblanding.

 

Få en forklaring på de mange fordele og muligheder ved de forskellige løsninger og moderne systemer til effektiv varmeudnyttelse, brugervenlighed mv.