Hvem er vi?

Vento Nordic A/S har siden 2003 været totalleverandør af pejseindsatser, brændeovne, gulvplader, stålforinger, røgrør, skorstene og tilbehør. Vi har et bredt forhandlernetværk i hele Skandinavien, og vi er kendte for vores store sortiment, gode priser, gode kvalitet og hurtige kundeservice.

Vento Nordic er Danmarks største totalleverandør af pejse, gaspejse, brændeovne, skorsten og tilbehør.

I mere end 15 år har Vento Nordic importeret innovative produkter og løsninger til den danske pejsebranche og skabt “hyggevarme” i de danske hjem, rundt om i erhvervslokaler, kontorfaciliteter, hoteller, restauranter og lignende.

Gennem tæt dialog og samarbejde med Europas førende leverandører og kunder, følger Vento med udviklingen og sikrer, at vi fortsat kan tilbyde den seneste teknologi og innovation.

Udsøgte materialer og omhu i produktionen hos vores leverandører gør, at produkterne afspejler en kvalitet, vi står 100% inde for.

Mange års erfaring hos vores forhandlere sikrer dig desuden den rigtige løsning til lige præcis dine ønsker.

Vi glæder os til at imødekomme den fortsatte efterspørgsel på løsninger af høj kvalitet, og ikke mindst levere “flawless flames” til det danske marked.

Kontakt

Hos Vento Nordic sidder vi klar ved tasterne og telefonerne, skulle du have brug for assistance. Tøv ikke med at tage fat i os.

Vento Nordic Pejse

Flawless Flames

Tryghed i købet

Vento nordic hurtig vejledning

Hurtig vejledning

Du får lynhurtig hjælp til dit projekt, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Vento nordic bolig

Dit hjem i trygge hænder

Vores mangeårige erfaring, og professionelle team af certificerede forhandlere sikrer, at dit projekt og dit hjem er i trygge hænder.

Artboard 1 2

Styr på lovgivningen

Du kan trygt overlade alle spørgsmål om lovgivning til os. Vi følger med i gældende krav og regler.

Find os her

Adresse

Vento Nordic A/S
Over Hadstenvej 56-58
8370 Hadsten
Danmark
CVR: 27 31 77 23

Kontaktinformation

Telefon: +45 87 73 60 70
Fax: +45 87 73 60 50
Email: mail@vento.dk

Kontakt os her

Vi gør det nemt

Fordele til dig

Ønsker du vejledning til at vælge det rigtige produkt, eller mangler du hjælp til installation, kan vores dygtige forhandlere hjælpe dig videre.

Vores mangeårige erfaring sikrer, at du altid får kompetent rådgivning. Det gælder uanset, om du ringer direkte til en Vento-medarbejder, eller om du tager fat i én af vores certificerede forhandlere.

Få finansieret dit projekt gennem vores finansieringspartner og gør drømmen til virkelighed.

Gå på opdagelse i vore online univers, eller besøg vores udstillinger hos en certificeret forhandler.