Elpejs

Med innovativ 3D teknologi kan du nu med en elpejs, få en pejs, som hyggespreder i dit hjem, hvor der kun kræves en stikkontakt.
Men en elpejs har du et smukt element i rummet, samtidig med en dejlig varmekilde, som spreder hyggestemning og skaber skønne øjeblikke.

Elpejse

Bioethanol pejse fra Vento

Et lille udvalg

af vores elpejse

Mulighederne for at finde den helt rigtige løsning til dig er mange, da en elpejs kun kræver adgang til en stikkontakt. Kontakt os direkte eller en af vores certificerede forhandlere for en snak om mulighederne.

Finn forhandlere

Hvorfor

Fordele ved biopejse

Hvorfor

en elpejs?

En elpejs giver dig kunsten af ild igennem stikkontakten. En elpejs er en varmekilde helt uden emmision eller partikler i luften. Ingen tilslutning til gas eller snavs fra brænde – det er nemt og bekvemt. En elpejs kontrolleres igennem den medfølgende fjernbetjening eller en app, hvor varme- og lysintensiteten styres og tilpasses ens behov.

Kontakt oss og få hjelp

Toppen

Fav

Vores

favoritter

Vi drømmer om at levere Flawless Flames til skandinaviske hjem, restauranter, konferencecentre, hoteller, og hvor end du kunne tænke dig følelsen af den omfavnende, lune ild. Her er et udvalg af vores favoritløsninger, som vi har skabt sammen med vores leverandører og kunder.

Finn forhandlere