SPARTHERM PREMIUM

Spartherm Premium Edition er et udvalg af Spartherm indsatse, som er konstrueret efter de allerhøjeste standarder indenfor design og teknologi.

Premium pejsene kombinerer eksklusive designelementer med solide grundlæggende egenskaber samt eksklusivt, innovativt udstyr.

Se et udvalg af Spartherm Premium indsatsene her:

Premium pejsene er bygget med rammeløse hævelåger, der giver et minimalistisk udtryk kombineret med maksimalt indsyn til flammerne. Alle betjeningsgreb er skjulte for ikke at forstyrre den rene designoplevelse.

Glasset er særligt poleret keramisk glas, som er mere klart end andre glastyper. Det giver fuldt indsyn til flammerne og reducerer samtidig refleksioner fra omgivelserne, så flammerne kan nydes fuldt ud.

Bunden i pejsene er sænket så glødebunden er under kanten på glasset. Så ses flammerne meget bedre, da de vil være fuldt synlige bag glasset.

Den optimerede forbrændingsteknik sikrer den reneste og mest sodfrie virkning af pejsen, således sikres den smukkeste flammeoplevelse, samtidig med at det giver den optimale brændeforbrug, og de laveste emissioner. 

“THE PERFECT FIREPLACE”

Spartherm Premium er løsningen for dig der ønsker det bedste i både design og teknik. Ud over de synlige fordele, er det de allerbedste håndværksmæssige løsninger med maksimal holdbarhed og den renest mulige funktion. Der findes mange forskellige varianter af Spartherm Premium pejsene. Spartherm Premium er derfor det sikre valg til den der ønsker et individuelt produkt af højeste klasse.

 

SPARTHERM FORDELE

SPARTHERM PREMIUM FORDELE

OPTIONER

S-KAMATIK

S-ESAM

S-THERMATIK NEO

Spartherm premium fordele Vento Nordic

Et udvalg af vores

Spartherm favoritter

spartherm premium