• Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Havefakler i stål

  Havefakler til terrassen, altanen eller ved indgangspartiet

  Bryllup, studentergilde, runde fødselsdage, grillaftener med familie og venner …

  Uanset hvilken begivenhed eller årstid vi taler om, vil KALAYO havefakler i prisbelønnet design udgøre et utrolig smukt, stemningsskabende og hyggespredende element på terrassen, altanen eller ved indgangspartiet. Havefaklernes flotte flammer skabes vha. specielle sticks/pinde, som er fremstillet af en næsten lugtfri trævoksblanding. Når du sidder ude en lun sommeraften, vil faklerne sikkert lyse så meget op, at du ikke behøver tænde andre havelamper, eksempelvis lamper til solceller, LED lys eller olie. Disse fakler vil til gengæld give dig autentisk bålstemning.

 • Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Viser alle 7 resultater

  Se mere omkring vores flotte GRDN KALAYO havefakler her.

  Havefakler i god, langtidsholdbar kvalitet

  KALAYO havefakler er fremstillet i rustfrit stål og aluminium, så du kan være sikker på, at de er holdbare og vejrbestandige og egnet til det lunefulde skandinaviske klima. De findes i en rund eller firkantet model, i forskellige højder og med følgende materiale og farve på korpus

  • Rustfrit stål
  • Sort
  • Hvid
  • Antracit

   

  Bemærk

  KALAYO terreno og terreno-Q havefakler er egnet til indbygning i f.eks. et udendørs bord eller gravet ned i græs eller grus ved et indgangsparti eller en sti. Før du bestiller disse, kan du lave en lille haveplan, som giver dig et overblik over, hvor mange du skal bruge.

  Hvis du værdsætter godt design, ikke blot indenfor – men også udenfor, så er er disse fakler det helt rigtige valg. Find inspiration til dine nye have fakler i udvalget nedenfor.

  Når du køber en af vore havefakler, medfølger en trævoks KALAYO-Stick, så du straks kan tænde faklen.

  Se også vore gas eller ethanol terrassevarmere fra samme producent, Spartherm:

  Terrassevarmere i elegant design og høj kvalitet

  Ren forbrænding

  KALAYO sticks/pindene består af en speciel, næsten lugtfri trævoksblanding, der giver en sikker og ren forbrænding. De optændes inden for fem minutter, uden brug af elektricitet, og efter 10 minutter kan du nyde synet af en flot jævn flamme. Der efterlades stort set ingen rester efter afbrændingen, så derfor er faklerne meget rengøringsvenlige.

  Sikkerhed i fokus

  Et knitrende bål skaber en hyggelig atmosfære. Tidligere var dette dog også forbundet med røg, sod og flyvende gnister. Med disse fakler slipper du for alle disse ulemper ved levende ild. Den specielle blanding af brændstof og produktdesignet skaber en imponerende flamme, som er mere sikker end et traditionelt bål. Da der er tale om åben ild, bør der dog af generelle sikkerhedsmæssige årsager ikke være brændbare genstande inden for en radius af cirka 1 m omkring faklen.

  Selv om de højeste af modellerne vejer helt op til 29 kg, er der meget lille risiko for, at de vælter – selv i blæst. Den elegante, jævne og vejrbestandige flamme vil forsætte med at brænde uanset vejret.

  Ekstra sikkerhed omkring havefakler er der, hvis man f.eks. nedgraver KALAYO terreno og terreno-Q havefaklerne i græs eller grus ved et indgangsparti eller en sti, eller bygger dem ind i et bord af hårdt materiale.

  Tysk design og kvalitet fra anerkendt pejse-producent

  Disse produkter er en del af tyske Spartherm’s portefølge. Deres nye livsstilsmærker GRDN med produkter relateret til udendørs ild og havestemning indgår i rækken af deres kendte indbygningspejse og brændeovne i et flot, stilrent design og høj kvalitet.

  Havelamper uden strøm

  Det er blevet meget populært at anvende havelamper uden tilkobling af strøm. Ulempen ved at anvende havelamper med strøm er, at du kun må installere dem med hjælp fra en autoriseret el-installatør.

  Du kan selv placere vore havefakler ved indkørslen, stier og rundt omkring i haven, samt på altanen eller terrassen.

  Nedenfor finder du eksempler på udendørs lamper uden brug af strøm.

  Havelamper til solceller

  Solcellelamper lades op ved hjælp af energi fra solen. De bruger batterier, som skal genoplades i ny og næ, og solcellepanelet skal også rengøres med jævne mellemrum for at fjerne eventuelt snavs og kalk. De fleste lamper tændes automatisk, når det bliver mørkt. Mange udendørs solcellelamper skal dog tages ind om vinteren, sammen med dine havemøbler. Medmindre at de er monteret på væggen.

  KALAYO havefakler til trævoksblanding

  Da vore havefakler er fremstillet i rustfrit stål og aluminium, er de meget vejrbestandige og kan stå ude hele året rundt. De benytter hverken solceller, batterier, LED-pærer eller lampeolie, men derimod en trævoksblanding.