• Hybridpejse

  Flot 3D hybridpejs med vanddamp

  Har du nogensinde set vand, der brænder? Man tror ikke sine egne øjne, når man første gang ser vores 3D hybridpejs. Det er utroligt; Flammerne er kolde, men ser helt ægte ud. Man kan endda justere deres hastighed, højde og farve efter ønske. Flammerne består af meget fine vanddråber oplyst af LED lys. Da flammerne er kolde, kan man roligt røre ved dem og køre fingrene igennem.

  Vores hybridpejse betjenes let via fjernbetjening eller smartphone (Prestige modellerne), der blandt andet gør det muligt at skabe farverige flammer som rød, blå, og grøn. Disse miljøvenlige flammer er magiske, og producerer ingen fugt eller kondens. Du kan derfor med god samvittighed tænde for din hybridpejs og lade de flammelignende vanddampe skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

  Se vores udvalg af hybridpejse, som bruger vanddamp til at skabe flammer, herunder. Er du interesseret i en pejs, som skaber realistiske flammer ved brug af el, kan du også tage et kig på vores elpejse.

  Hybridpejsene er også kendt som vanddamp pejse. Det kan du læse mere om her

 • Viser alle 3 resultater

  Hvad er en hybridpejs/vandpejs?

  En hybridpejs drives ved hjælp af de to teknologier; vand og el. Med en kombination af LED-lys og vanddamp skaber den et smukt og ufarligt flammebillede, hvilket gør, at den ofte også bliver kaldet for en vandpejs.

  Hybridpejsens flammer fremstår meget autentiske, idet flammerne har den helt rigtige farve. Derudover fremkommer flammerne i varierende højde og danner ”røg” – dog af den lugtfrie slags, da røgen dannes ved hjælp af vanddamp. Derved slipper du både for dårligt indeklima, røg, lugtgener og kondens.

  Når du vælger en hybridpejs, er det desuden ikke nødvendigt at installere en skorsten eller andet aftræk, idet flammerne består af vanddamp. Da pejsens flammer er kolde, er hybridpejsen ikke egnet som decideret varmekilde. Til gengæld får du realistiske flammer uden brandfare.

  Hvis du elsker pejsehygge, men ikke behøver varmen, eller ikke har mulighed for en traditionel pejs i din bolig, er en hybridpejs et rigtig godt valg. Hybridpejsen er også særdeles anvendelig som dekoration og hyggespredende element i hoteller, konferencecentre, restauranter, barer og forretninger. I det hele taget er en vandpejs en god løsning i rum, hvor man ønsker at sprede hygge og skabe en god og afslappende atmosfære for gæsterne. Læs mere om vores hybridpejse her.

  Hvilken hybridpejs skal jeg vælge?

  Der findes flere forskellige løsninger, hvis du gerne vil have en pejs eller brændeovn, men ikke har en skorsten – eller ønsker at etablere en – og ikke behøver varmen fra ildstedet. En af disse løsninger er en hybridpejs.

  Vi forhandler nogle af markedets bedste hybridpejse til indbygning. Vi tilbyder 2 forskellige pejsemodeller til indbygning: Afire Advance hybridpejs og Afire Prestige hybridpejs. Herunder kan du læse mere om de to typer vandpejse:

  Afire Advance hybridpejs:

  • Flotte naturtro, orange flammer
  • Flammernes hastighed og størrelse kan justeres
  • Kan styres vha. fjernbetjening eller knap på pejsen
  • Kan benyttes i ca. 20 timer før påfyldning af vand er nødvendig

  Afire Prestige hybridpejs:

  • Flotte naturtro, orange flammer
  • Farven på flammerne kan ændres til eksempelvis blå, rød eller grøn
  • Flammernes størrelse og hastighed kan justeres
  • Bedste flammebillede pga. 2 rækker forskelligfarvede LED-lys i et utal af kombinationsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser
  • Kan styres vha. fjernbetjening eller app
  • Kan benyttes i ca. 20 timer før ny påfyldning er nødvendig

  Hvordan fungerer vore Afire vandpejse?

  Begge vores Afire vandpejse består af en enestående blanding af tre elementer/faktorer:

  • Ultrafin vanddamp
  • Lys fra farvet LED
  • Mulighed for at skabe forskellige lufttryk

  Disse tre faktorer gør det muligt at opnå ægte farvede flammer med utrolig realisme. Ved hjælp af en “transducer” (tågefremstiller) fremstiller ultralydene mekaniske bølger, der vibrerer vandet og forvandler det til ultrafin vanddamp.

  Denne vanddamp drives på flere måder uden brug af konvektionsvarme (Afire patenter) ind i specialtilpassede kanaler. Vanddampen spredes derefter ud i den omgivende luft og belyses af forskellige slags lysdioder (Afire-patenter). Det skal tilføjes, at den ultrafine vanddamp (kun et par mikrometer) straks absorberes af den omgivende luft. Vanddampen skaber dermed ikke kondens, og producerer ikke fugt på tilstødende vægge. Dette kaldes ofte tør vanddamp.

  Det tekniske system i vores Afire hybridpejse producerer kolde flammer, der er så realistiske, at det næsten er umuligt at skelne dem fra traditionelle flammer!

  Vandpejse med bakteriedræbende UVC-lys

  Alle vores hybridpejse er udstyret med UVC-lamper, der beskytter og desinficerer luft- og vandtanke samt den producerede vanddamp (patenteret). Ultraviolet C-stråling (UVC) inaktiverer og dræber vira, bakterier, sporer, mikroorganismer og patogener, mens enheden er i brug. UVC-lamperne er installeret i luft- og vandtankene, og er derfor ikke synlige med det blotte øje. Vi kan virkelig tale om en 3D ren vanddamp pejs, der fjerner op til 99,99% af farlige bakterier.

  Kan man brænde sig på en hybridpejs?

  Da hybridpejse ingen varme afgiver, er de særdeles ufarlige og praktiske i forhold til små børn. Man brænder sig ikke på flammerne, så børn kan roligt røre ved dem og lege i nærheden af pejsen. Da hybridpejse skaber flammer ved hjælp af vanddamp, er der ikke behov for gitter omkring pejsen, og falder du i søvn på sofaen i flammernes skær, er der heller ingen brandfare.

  Fordele ved at vælge en hybridpejs

  Der er flere fordele ved at vælge en hybridpejs fremfor andre pejsetyper. Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele der er ved at vælge en vandpejs.

  100% sikkerhed

  Hybridpejse danner kolde flammer ved hjælp af vanddamp, hvilket betyder, at man ikke kan brænde sig på flammerne. Der er heller ingen brændende gas. Ved at vælge en vandpejs opnår du således en meget stor sikkerhed. Produkterne overholder derudover alle sikkerhedsstandarder: CE (Europa), FCC (USA), IC (Canada).

  Vandpejse er den foretrukne pejs til hoteller, restauranter, konferencecentre, virksomheder osv., der tager imod udefrakommende gæster. I bygninger, hvor der ikke tillades varme flammer som følge af sikkerhedsbestemmelserne, vil en hybridpejs også være særdeles velegnet. Det er dog også den ideelle pejs for familier med børn, der ikke ønsker at tage nogen risiko med ild.

  Moderne højteknologisk hybridpejs med minimal vedligeholdelse

  Hybridpejse bruger moderne teknologi til at skabe realistiske flammer ved hjælp af vanddamp og LED-lys. Den moderne pejs kan nemt betjenes via fjernbetjening eller app til at skabe lige præcis det flammebillede, du ønsker.

  Derudover bruger en hybridpejs særdeles miljøvenligt brændstof, nemlig postevand. Man slipper dermed for skadelige emissioner, der kan få konsekvenser for vores miljø, samtidig med at pejsen er nem at rengøre.

  Både installation/montering, drift og vedligehold af 3D-indsatsen er således meget enkel.

  Miljøvenlig og bæredygtig hybridpejs der ikke påvirker indeklimaet

  Med en hybridpejs kan man virkelig tale om en meget miljøvenlig pejs. Vandpejsen har flere fordele, der gør den miljøvenlig:

  • Den bruger kun postevand
  • Den producerer ikke skadelige forbrændingsgasser
  • Den afgiver ingen ubehagelige lugte relateret til forbrænding, kulilte eller andre forurenende forbrændingsrester
  • Den afgiver vanddamp, som har en let fugtende effekt, der giver en mere behagelig vejrtrækning, når lokaler bliver for tørre af opvarmningen

  Økonomisk pejs

  Anskaffelsesprisen på en hybridpejs er sammenlignelig med traditionelle pejse, hvorimod driftsomkostningerne i form af el og vand er meget små. I modsætning til andre pejsetyper behøver du ikke købe brændstof, da tanken blot skal fyldes med postevand. Her kan man virkelig tale om en pejs med minimale driftsomkostninger.

  Montering og betjening af en hybridpejs / vandpejs

  En hybridpejs kræver ingen autoriseret installation, og du må derfor gerne montere den selv. Vandpejsen tilsluttes via stikkontakt.

  Da en hybridpejs ikke skaber kondensvand, er den aftræksfri og dermed særdeles let og billig at montere. Pejsen har heller ingen ventilationsrist, hvilket gør monteringen nemmere. Inden pejsen tages i brug, skal tanken fyldes med postevand. Tankens størrelse varierer i størrelse fra 2-6 liter og brændetiden er ca. 20 timer per tankfuld.

  Vandpejse har en nem betjening, og vores Afire Prestige modeller kan betjenes via smartphone eller fjernbetjening.

  Find din nye hybridpejs hos Vento Nordic

  Ovenfor finder du vores udvalg af hybridpejse/vandpejse, som bruger vanddamp til at skabe de smukkeste kolde flammer. En hybridpejs er velegnet til dig, som ønsker at sprede hygge gennem ild, men ikke har behov for varme til opvarmning af boligen. Alternativt kan du også vælge en elpejs, som skaber flammer uden vanddamp. Læs mere om vores elpejse her.

  Har du behov for opvarmning, kan du også kigge på vores andre pejsetyper, herunder gaspejse, pejseindsatse eller brændeovne. Har du spørgsmål til vores pejse, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på  87 73 60 70 eller mail@vento.dk.