• Fritstående gaspejs

  Få den perfekte hyggeoplevelse med en fritstående gaspejs

  En fritstående gaspejs er en praktisk måde at tilføje varme og hygge til dit hjem. Denne type pejs er nem at installere, bruge og vedligeholde. Derudover giver den dig mulighed for at nyde de flotte flammer fra flere forskellige vinkler, uden at du behøver bekymre dig om at skulle fylde brænde på. Dette er netop også en af årsagerne til, at fritstående gaspejse er blevet populære opvarmningsløsninger.

  En fritstående gaspejs er en ideel løsning til dig, der gerne vil opgradere dit hjem med en moderne og elegant varmekilde, som både kan anvendes til opvarmning af opholdsrum, og som samtidig kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Med en fritstående gaspejs slipper du desuden for at skulle indbygge pejsen i en eksisterende væg.

  Se vores udvalg af fritstående gaspejse herunder, eller læs mere om fordelene ved at investere i en fritstående gaspejs nedenfor. Du kan også tage et kig på alle vores gaspejse og finde inspiration til din nye pejs.

 • Viser alle 4 resultater

  Fordele ved en fritstående gaspejs

  Gaspejse er blevet en populær løsning for husejere, som ønsker en nem og bekvemmelig varmeløsning, der samtidig kan bringe varme og hygge ind i hjemmet. Der er flere fordele ved at investere i en fritstående gaspejs.

  Med en fritstående gaspejs får du nemlig ikke blot en flot og dekorativ pejs, du får også en god og effektiv varmekilde, der passer til ethvert hjem. Læs mere om de mange fordele ved at investere i en fritstående gaspejs herunder.

  Fleksibel placering

  En fritstående gaspejs skal i modsætning til vores pejseindsatse ikke indbygges i en eksisterende væg og kobles til skorstenen. Du får derfor en meget fleksibel pejseløsning, som du kan placere præcis, hvor du ønsker det i dit hjem uden at lade dig begrænse af skorsten og vægge. Du kan således placere pejsen i lige præcis det rum du ønsker.

  Nem installation og vedligeholdelse

  En fritstående gaspejs er nem at installere, da den hverken kræver en skorsten eller skal bygges ind i væggen. Den kræver således ikke en kompleks opsætning, det eneste en fritstående gaspejs behøver er gasforsyning samt en god ventilation. En fritstående gaspejs er desuden meget nem at vedligeholde, da der ikke dannes røg, sod og aske.

  Miljøvenlig og økonomisk løsning

  En fritstående gaspejs producerer ikke røg, sod eller andre partikler, som kan skade miljøet, og kræver derfor heller ingen skorsten. Dette gør vores fritstående gaspejse mere miljøvenlige end traditionelle pejse. Vores gaspejse er desuden meget energieffektive, og kan opvarme alle rum i hjemmet på kort tid, uden at du behøver at bruge andre opvarmningsformer. Dette gør vores fritstående gaspejse til en økonomisk fordelagtig varmeløsning.

  Flot udseende og design

  Vores moderne fritstående gaspejse har alle et flot og enkelt design, der passer ind i alle hjem. De forskellige designs gør det desuden muligt for dig at vælge lige præcis den pejs, som passer bedst ind i dit hjem. En fritstående pejs kan således både dekorere hjemmet på en flot og stilfuld måde og samtidig skabe en hyggelig atmosfære.

  Brugervenlig pejseløsning

  Hvis du leder efter en nem og brugervenlig pejseløsning, skal du vælge en fritstående gaspejs. Den er nem at anvende, da du blot skal tænde og slukke for pejsen. Du kan desuden nemt regulere flammeniveauet og varmeniveauet efter behov.

  Vælg en fritstående gaspejs og få en energieffektiv varmeløsning

  Vil du gerne have en energieffektiv varmeløsning, som du kan placere, hvor du vil, skal du vælge en fritstående gaspejs. Vores fritstående gaspejse er meget energieffektive, da de er fremstillet i materialer i høj kvalitet, som isolerer varmen. Det tætlukkede brændkammer er desuden med til at forhindre varmetab.

  Derudover har vores gaspejse en tændingsfunktion og justerbare flammer, der gør det muligt at regulere flammerne og justere varmen efter behov. Når pejsen ikke er i brug, kan du nemt slukke for den, så du kun bruger energi, når du skal bruge den.

  En fritstående gaspejs er således en meget energieffektiv varmeløsning, som kan opvarme dit hjem hurtigt og effektivt. Dette kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter, så du får en mindre varmeregning.

  Find din nye gaspejs hos Vento Nordic

  Hos Vento Nordic tilbyder vi et udvalg af fritstående gaspejse til både indendørs og udendørs brug. Dermed kan du ikke blot skabe varme og hygge i dit hjem, men også invitere familie og venner til udendørshygge på terrassen.

  I vores sortiment finder du blandt andet fritstående gaspejse fra DRU, der er et populært mærke inden for pejse, og som særligt er kendte for deres elegante design og høje kvalitet. I DRU gaspejse er der desuden indbyggede sikkerhedssystemer, herunder sikkerhedsventiler, som lukker, hvis trykket bliver for højt, hvilket sikrer mod ulykker.

  Med vores udvalg af fritstående pejse kan du finde en pejs, der passer til lige netop din bolig, uanset om du er til en klassisk eller moderne pejs. Find inspiration i vores sortiment ovenfor eller tag et kig på vores mange andre gaspejse.

  Har du spørgsmål til vores fritstående gaspejse eller andre af vores pejse og brændeovne, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 87 73 60 70.