• Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand
  DRU
  Spartherm
  Spartherm Premium

 • Pejseindsats i hjørne

  Nyd flammerne fra flere vinkler og gør din stue til et hyggeligt hjem med en pejseindsats i hjørnet. Vores indsatser er både smukke og funktionelle og vil blive omdrejningspunktet i dit hjem.

  Vælg den hjørnepejseindsats, der passer dig bedst. Vi har et bredt udvalg af pejseindsats til hjørne, som vil passe perfekt til dit hjem og behov. Fra vores lille og praktiske til vores rummelige og dekorative garanterer vi, at du finder den helt rigtige til dit hjem.

  Kontakt Vento i dag, så finder vi den perfekte indsats til dig!

 • Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand
  DRU
  Spartherm
  Spartherm Premium

 • Viser 1–18 af 23 resultater

  Hvilken hjørnepejse passer bedst?

  Størrelsen på en hjørnepejs er ikke ligegyldig, da store pejse muligvis afgiver for meget varme, som kan være sværere at styre, mens de mindre brændeovne ikke nødvendigvis afgiver tilstrækkelig varme. Ved at vælge den rigtige størrelse kan du undgå, at den bliver for varm derhjemme. Skal pejsen bruges som primær opvarmningskilde eller en sekundær hyggespreder?

  Kontakt vores dygtige eksperter for hjælp til hvilken hjørnepejs der passer til dit hjem.

  For at pejseindsatser kan fungere optimalt, er det vigtigt, at du har en velfungerende skorsten og en ordentlig optænding. Vi anbefaler at du vedligeholder din pejs mindst en gang om året.