• Spartherm kassetter

  Pejseindsatse til indbygning

  Med denne varmekilde får du en effektiv og miljøvenlig pejs i lækkert design, og du kan roligt sætte dig til rette i sofaen eller lænestolen og nyde de livlige, og samtidig beroligende, flammer bag den lukkede låge. Vores pejseleverandør Spartherm, som er en af de største producenter af højkvalitets pejseindsatse og brændeovne i Europa, står for innovative teknologiske løsninger, flot design og høj kvalitet, og vi kan derfor stå 100% inde for deres eksklusive produkter.

 • Viser alle 5 resultater

  Hvad er en kassette?

  En kassette er en indbygningspejs / indbygningsbrændeovn, som typisk bygges ind i et eksisterende hul. Har du et hul, som er større end pejseindsatsen, og som skal udfyldes, har du mulighed for at tilkøbe rammer til at dække hele hullet.

  Spartherm Linear kassette serien består af i alt 5 forskellige modeller med eksempelvis en installationsbredde fra ­­­38,1 cm og helt op til 86,2 cm:

  Rammer til kassette

  Rammer til pejsene findes i størrelserne 60, 80 eller 100 cm. Rammer til Linear XS-modellen har dog en bredde på 45, 60 eller 80 cm. Rammen på kassetten er som standard sort, men kan også fås i andre farver og materialer.

  Fordele ved kassetter:

  Vi har nedenfor opremset nogle af fordelene ved en kassette / pejseindsats:

  • Pejseindsatse er ofte designet til at give dig både et flot flammebillede og god varme.
  • Det er relativt enkelt at tilkoble pejseindsatsen til eksisterende skorsten. Men man skal være opmærksom på, at den nye indbygningspejs skal passe til den gamle skorsten. Hvis du har brug for at ændre din eksisterende skorsten, eller købe en ny, tilbyder vi Vento skorstene og tilbehør i den bedste kvalitet.
  • Mulighed for at bevare fri gulvplads.
  • Moderne teknologi i vore kassetter gør, at en traditionel, ældre pejs eller brændeovn ikke længere er tidssvarende. Dette gør sig også gældende i forhold til emissioner, hvor nyere pejseindsatse er langt mere miljøvenlige.
  • Vi sælger også pejseindsatse til en åben pejs i tilfælde af, at du ønsker at ændre en ældre pejs til en lukket pejs. Dette giver en række fordele i forhold til udnyttelse af brænde, opvarmning og et sundere indeklima. Se vores 2-sidet pejseindsatse

  Er det lovligt selv at montere en kassette / indbygningspejs?

  Ja, du må gerne selv montere/installere en pejseindsats samt skorsten, men før ibrugtagning skal en skorstensfejer godkende installationen.  Din lokale skorstensfejer kan altid rådgive dig, inden du starter monteringen.

  Pejseindsatsen er enkel at indbygge og kan enten sættes ind i et eksisterende hul eller bygges ind i en væg/mur som et nyt projekt. Hvis du efterfølgende mangler at dække et par cm i forhold til eksisterende indbygningshul, kan du tilkøbe rammer i 3 forskellige bredder til hver model. Du vil helt sikkert finde en ramme, der passer til dit behov.