• Diameter
 • Produktkategorier

 • Brændeovnstilbehør og montage

  Brændeovne og pejse er blevet en populær metode til at opvarme hjemmet, og samtidig skabe en hyggelig stemning i de forskellige opholdsrum. For at få mest muligt ud af din brændeovn eller pejs, kan det dog være en god idé at investere i forskelligt brændeovns tilbehør og pejsetilbehør samt andet udstyr, der kan være nødvendigt i forbindelse med montering af brændeovne og pejse.

  Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør til brændeovne og pejse fra mærker som Vento proff, Dru, Spartherm og TEC7. Vores sortiment omfatter alt du skal bruge til din brændeovn og pejs, lige fra gulvplader og røgrør til lim og spraymaling.

  Se alle vores produkter nedenfor eller tag et kig i vores produktkatalog, og find lige præcis det brændeovnstilbehør du skal bruge.

 • Diameter
 • Produktkategorier

 • Viser 1–18 af 254 resultater

  Typer af tilbehør til brændeovne og pejse

  Hos Vento Nordic har vi et stort udvalg af tilbehør til brændeovne og pejse samt monteringsudstyr, som du kan have brug for, når du skal montere din nye brændeovn eller pejs. I vores sortiment finder du blandt andet følgende brændeovnstilbehør.

  Vermiculite plader

  Vermiculite plader er ildfaste plader, der bruges til indvendig isolering af brændkammeret i brændeovnen, og hjælper med at øge temperaturen. Hvis vermiculite pladen er beskadiget, kan det få negative konsekvenser for forbrændingen og brændeovnen. Derfor er det vigtigt at udskifte denne, hvis den er i stykker.

  Gulvplader

  Hos Vento Nordic tilbyder vi et stort udvalg af gulvplader til beskyttelse af gulvet foran brændeovnen. Vi har både glasgulvplader samt stålgulvplader i forskellige størrelser, der kan forhindre, at gnister fra ildstedet sætter ild til tæpper og møbler.

  Røgsuger

  En røgsuger bruges til at sikre et bedre træk i skorstenen, så du undgår røg fra brændeovnen eller pejsen i hjemmet. Røgsugeren placeres i skorstenen, hvorved den suger røgen fra brændkammeret op og ud gennem skorstenen. I vores sortiment finder du desuden en tyristor til røgsuger styring, så du selv kan styre, hvor meget røgsugeren skal suge.

  Røgrør

  Røgrør er forbindelsesleddet mellem skorstenen og brændeovnen, og skal derfor være modstandsdygtigt overfor høje temperaturer. Hos os finder du røgrør til brændeovne og pejse i flere forskellige størrelser og med forskellige bøjninger, så de passer til ethvert behov. Vores Vento røgrør er desuden fremstillet i kvalitetsmaterialer, der kan tåle høje temperaturer og modstå alle typer vejrforhold.

  Glassnor

  For at sikre en optimal effekt af din pejs eller brændeovn, og samtidig undgå at der kommer røg i hjemmet, er det vigtigt, at brændeovnen er tæt. Dette kan en glassnor hjælpe med. En glassnor er lavet af glasfiber, som er et slidstærkt og holdbart materiale. Den er derfor effektiv til tætning af rør på brændeovne og pejse, så man undgår utætheder.

  Tagtrin

  Med tagtrin er det nemmere at komme til skorstenen på taget. Dette gør det både lettere for skorstensfejeren at komme til skorstenen, og lettere for dig at komme til, hvis du selv skal foretage reparationer eller andet arbejde på taget eller skorstenen. Vi tilbyder både tagtrin til eternittag, tagtrin til tagstenstag samt tagtrin til pap- og skifertag.

  Stålforing til skorsten

  En stålforing placeres i den eksisterende murede skorsten for at skabe et optimalt træk til din nye brændeovn eller pejs. På den måde undgår du problemer med kondens og røg i hjemmet. Vores Vento stålforinger er nogle af Danmarks bedste, da de er meget holdbare og effektive. De fås desuden med forskellige bøjninger, der passer ethvert behov.

   

  Foruden ovenstående tilbehør til brændeovne og pejse, tilbyder vi også pelletsrør, rammer, dampspærre membran, lim og spraymaling. Vi har således alt du skal bruge til at få størst muligt udbytte af din nye brændeovn eller pejs.

  Hvilket brændeovnstilbehør skal du vælge

  Hos Vento Nordic har vi et stort udvalg af tilbehør til brændeovne samt pejsetilbehør. Med vores brændeovnstilbehør kan du forbedre oplevelsen med din brændeovn eller pejs og få et større udbytte af din varmekilde.

  Når du skal vælge dit tilbehør til din brændeovn eller pejs, er det vigtigt, at du vælger det, der passer bedst til dit behov og ønsker. Meget af det tilbehør vi tilbyder, er med til at forbedre brugeroplevelsen og med til at sikre en optimal effekt af din brændeovn eller pejs.

  Har du købt en ny brændeovn eller pejs, kan det være en god idé at investere i en gulvplade for at beskytte dit hjem mod gløder og flammer. Vil du gerne opnå mest mulig effekt af din brændeovn eller pejs, kan det også være en mulighed at investere i en røgsuger eller stålforing, der kan være med til at skabe et optimalt træk.

  Har du en eksisterende brændeovn, som er ved at være slidt, kan du have gavn af vermiculite plader, glassnor og lim, som kan bruges til at sikre, at din brændeovn er tæt og isoleret, så du opnår en bedre effekt af din brændeovn.

  Tag et kig på vores forskellige produkter ovenfor. Har du spørgsmål til vores brændeovnstilbehør, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på 87 73 60 70.