• Spartherm Pejseindsatse

  Brændeovnsindsatse til indbygning f.eks i eksisterende skorsten.

  Med denne varmekilde får du en effektiv og miljøvenlig pejs i lækkert design, og du kan roligt sætte dig til rette i sofaen eller lænestolen og nyde de livlige, og samtidig beroligende, flammer bag den lukkede låge.

  Hvad er en pejseindsats?

  En pejseindsats er en indbygningspejs / indbygningsbrændeovn, som typisk bygges ind i et eksisterende hul. Pejseindsatsen kaldes af og til også en kassette. Har du et hul – f.eks en gammel åben kamin, som er større end pejseindsatsen, og som skal udfyldes, har du mulighed for at tilkøbe rammer til at dække hele hullet.

  Flere størrelser pejseindsatse

  Her finder du pejseindsatse i flere forskellige størrelse, så der er en der passer til de fleste rum.

  FIND VORES LAGERSALG HER

 • Viser alle 5 resultater

  Speartherm pejseindsatse

  Pejseindsatsene i Spartherm Linear kassette serien består af i alt 5 forskellige modeller med eksempelvis en installationsbredde fra ­­­38,1 cm og helt op til 86,2 cm:

  Rammer til Pejseindsatsene

  Rammer til pejseindsatsene findes i størrelserne 60, 80 eller 100 cm. Rammer til Linear XS pejseindsatsen har dog en bredde på 45, 60 eller 80 cm. Rammen på pejseindsatsen er som standard sort, men kan også fås i andre farver og materialer.

  Fordele ved Pejseindsatse:

  Vi har nedenfor opremset nogle af fordelene ved en pejseindsats/indbygningsbrændeovn:

  • Pejseindsatse er designet til at give dig både et flot flammebillede og god varme samt effektiv brændstoføkonomi.
  • Det er relativt enkelt at tilkoble pejseindsatsen til eksisterende skorsten. Men man skal være opmærksom på, at den nye indbygningspejs skal passe til den gamle skorsten. Hvis du har brug for at ændre din eksisterende skorsten, eller købe en ny, tilbyder vi Vento skorstene og tilbehør i den bedste kvalitet.
  • Mulighed for at bevare fri gulvplads.
  • Moderne teknologi i vores pejseindsatse gør, at en traditionel, ældre pejs eller brændeovn ikke længere er tidssvarende. Dette gør sig også gældende i forhold til emissioner, hvor nyere pejseindsatse er langt mere miljøvenlige.

  Er det lovligt selv at montere en pejseindsats / indbygningspejs?

  Ja, du må gerne selv montere/installere en pejseindsats samt skorsten, men før ibrugtagning skal en skorstensfejer godkende installationen.  Din lokale skorstensfejer kan altid rådgive dig, inden du starter monteringen.

  Pejseindsatsen er enkel at indbygge og kan enten sættes ind i et eksisterende hul eller bygges ind i en væg/mur som et nyt projekt. Hvis du efterfølgende mangler at dække et par cm i forhold til eksisterende indbygningshul, kan du tilkøbe rammer i 3 forskellige bredder til hver model. Du vil helt sikkert finde en ramme, der passer til dit behov.

  Vores pejseleverandør Spartherm, som er en af de største producenter af højkvalitets pejseindsatse, pejse og brændeovne i Europa, står for innovative teknologiske løsninger, flot design og høj kvalitet, og vi kan derfor stå 100% inde for deres eksklusive produkter.