Flere end 100 forhandlere i hele Danmark og Norge

 • Produktkategorier

 • Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Stålskorsten

  Vento skorsten tilbehør

  Vento stålskorstene er for rigtig mange synonym med god kvalitet, lang holdbarhed, nem montering, uovertruffen samlekvalitet og sikker drift. Premium skorstenen er opbygget med keramisk isolering, som giver den bedste isoleringsevne og optimal beskyttelse mod brændbart materiale. Med Vento Premium får du den bedste kvalitet til den bedste pris, og det er derfor vores mest solgte skorstens-produkt. Som garanti for kvaliteten yder Vento 10 års garanti mod gennemtæring på Premium.

  Når vi taler om stålskorsten til pejs eller brændeovn, kan der eksempelvis være disse tre scenarier:

  • Anskaffelse af metal skorsten til nyerhvervet pejseindsats eller brændeovn
  • Forbedring af eksisterende muret skorsten til din gamle pejs eller ovn for at forbedre trækket og modvirke løbesod
  • Renovering af eksisterende skorsten i forbindelse med installation af en ny pejs eller ovn

 • Produktkategorier

 • Diameter
  Indretningsmuligheder
  Brand

 • Viser 1–18 af 89 resultater

  Stålskorsten til nyerhvervet pejseindsats eller brændeovn

  Når du overvejer at købe indsats eller ovn, skal du også tage stilling til hvilken type stålskorsten, du gerne vil have, da dette har indflydelse på valget af indsatsens eller ovnens design.

  Husk i den forbindelse at overveje højden, som afhænger af, om der er lav eller høj taghældning på huset.

  De fleste vælger en rustfri stålskorsten, som er enkel og billig at montere. Herunder finder du de forskellige typer Vento Proff dele, sektioner og tilbehør, som passer til vores Premium skorstens-produkt:

  Forbedring af eksisterende muret skorsten til din gamle pejs eller ovn

  Skorstenen skal sikre, at pejsen eller ovnen fungerer optimalt fra det øjeblik, der tændes op. Og netop derfor er det utrolig vigtigt, at den vælges med omhu.

  Det kan ofte være nødvendigt at renovere den eksisterende skorsten i forbindelse med installationen af en ny pejs eller ovn. Det kan skyldes, at den ikke kan skabe det fornødne træk hurtigt nok, da den enten er for kort eller for kold, og man kan risikere, at røgen bliver så kold, at den kondenserer og bliver til søbesod.

  For at forbedre træk og forhindre løbesod i din murede skorsten kan du anvende vore Vento Proff røgrør og stålforinger.

  Renovering af eksisterende skorsten i forbindelse med installationen af en ny pejs eller ovn

  For at minimere konstruktionsarbejdet ved installation af ny pejs eller ovn kan man anvende den oprindelige skorstensløsning.

  Et eksempel kan være, at man ønsker at erstatte deres gamle ovn med en ny og moderne pejseindsats, men på grund af pejsens fysiske størrelse og vægt, samt hensyntagen til krav til aftræk, kan det være en udfordring at montere pejsen i den eksisterende skorstensløsning. Det kan dog lade sig gøre, og mulighederne er mange. Kontakt blot vore forhandlere eller os for at få rådgivning om projektet.

  Stålskorsten tilbehør

  Få det bedste tilbehør til din stålskorsten, der holder dig sikker og dit hjem varmt! Skorsten tilbehør, der både er sikkert og nemt at installere.

  Vento Nordic tilbyder det bedste stålskorsten tilbehør til alle dine skorstensbehov. Uanset om du vil udskifte din gamle, knækkede skorsten, eller du skal investere i en til dit hjem eller brændeovn, så har vi det perfekte skorstenstilbehør til dig. Gennemse vores udvalg af produkter af høj kvalitet og find de skorsten dele, der passer til dine behov.

  Må man selv montere en metal skorsten?

  Da en skorstensfejer skal godkende din installation, er det måske en god idé at tage vedkommende med på råd, inden du går i gang med projektet. Det kan også være svært at vurdere, hvor høj skorstenen skal være. Her skal man overholde retningslinjerne fra Miljøstyrelsen, se link ovenfor.

  Se denne side om hvordan du monterer en skorsten og hvilket montagetilbehør, du skal bruge.