• Diameter
 • Tagtrin & Renselem – Tilgængelighed og funktionalitet for dit tag

  Leder du efter en sikker vej til skorstenen eller bare en smartere løsning til vedligeholdelse af dit tag? Hos VentoNordic finder du den perfekte fusion af funktionalitet og kvalitet. Med vores tagtrin og renselemme kan skorstensfejeren sige farvel til farefulde klatreture, og du kan nyde et trygt og tilgængeligt tag.

  Tagtrin til enhver tagtype

  Vores tagtrin er ikke bare en fryd for øjet, de er designet til at blive monteret på dit tag, uanset om det er eternit, pap, skiffer eller tegl. De kommer i både rød og sort, så modebevidstheden hos huset ikke falder på tagtrinnene. Disse tagtrin er designet, så montøren bliver i godt humør, og skorstensfejeren kan fløjte på vej op til toppen.

  Renselemme der rocker

  Du kender det – du skal have renset skorstenen, og der er krav om at den er tilgængelig via en funktionel renselem. Vores udvalg dækker både til den runde stålskorsten samt til den murrede type. De er nemme at montere, og de skærer ingen hjørner når det gælder kvalitet. Så kast dig frygtløst ud i at rense skorstenen.

  For alle og enhver

  Vores tagtrin og renselemme er ikke bare for de seje skorstensfejere. Husejere, boligejere, bygningsentusiaster, pejsecentre, og vvsmontører – vi har noget for enhver smag. Og har du to venstre hænder? Frygt ej! Vores produkter er så nemme at sætte op, at selv din nabo kunne finde ud af det. Og har du brug for kyndig assistance kan du finde en af vores mange dygtige forhandlere her. Der er helt sikkert en i nærheden af dig.

   

 • Diameter
 • Viser alle 8 resultater

  Kvalitet du kan stole på

  Vi har ikke tænkt os at skuffe dig. Vores produkter er konstrueret til at holde længere end det seneste danske sommerhit. De er robuste, holdbare og lavet til at yde under alle forhold.

  Så klik ind på vores hjemmeside, kig vores udvalg igennem, og gør dit tag sikkert med stil. Og husk, at hos VentoNordic er vi altid klar til at træde til, hvis du skulle få kolde fødder (som dog ikke vil ske, når først du opdager hvor nemt vores system er at gå til). Velkommen til tagets top uden stop!

  Og nu da du er helt oppe at køre over vores tagløsninger – hvorfor så ikke tage skridtet videre? Klik rundt, opdag og shop – det er altid sæson for tagrenovering her hos VentoNordic!

  Se også det øvrige udvalg af brændeovnstilbehør: