Flot hjørne gaspejs monteret i en stilren nordisk stue - Vento nordic

Stigende råvarepriser

Vi befinder os i en anderledes situation end for 1 år siden. Mange ting har udviklet sig anderledes end vi havde regnet med. Covid 19 situationen skaber heldigvis en stigende efterspørgsel på ildsteder, også i Danmark. 

For vores leverandører betyder det en ekstrem efterspørgsel på råvarer, med dertil hørende prisstigninger og leveringstider af råvarer. Mange leverandører i branchen vil imødese stor efterspørgsel på råvarer samt dertil hørende prisstigninger i fremtiden. 

Spartherm
Der arbejdes på højtryk i fabrikken, og de arbejder overtid såvel som lørdage for at imødekomme den store efterspørgsel. Vi får leveringstider på 12-13 uger +.

Priser
Efterspørgslen på stål påvirker prisen i opadgående retning. Priserne vil gennemsnitligt stige med 8% på Spartherm fra 1. juli 2021. Dvs. ordre efter denne dato vil blive pålagt en prisstigning på 8%.

DRU
Dru arbejder på at minimere leveringstider, men også her bekræftes der længere leveringstider. Efterspørgslen på gasfyrede pejse er kraftigt stigende. Leveringstider må forventes at stige over den kommende periode og p.t. har vi 6-8 uger +.

Priser
Der er meldt en prisstigning på ca 9% gældende fra 1. juli 2021.

Vento Produkter
Vores underleverandører har meldt ud omkring prisstigninger. Her forventer vi en prisstigning på 8% gældende fra d. 1. august 2021.

Vento Nordic A/S

Del nyheden: