DRU gaspejse

Velkommen til Vento Nordic

Vi glæder os til at kunne præsentere kvalitetsprodukter, der er med til at skabe hygge og stemning. Mulighederne er mange og kan tilpasses ethvert behov. Ild har altid været en del af vores liv. Vi bestræber os på at finde produkter, der forener, opfylder nutidens behov og skaber livsrum med integration af ild. Ændringerne i vores livstil har altid indebåret en tilstedeværelse af elementet ild. Varme skaber tryghed og veltilpashed, og det ønsker vi at formidle.

Find et stort udvalg af brændeovne i højeste kvalitet. De smukkeste og mest æstetiske Pejseindsatse – fra lille og kompakt, til stor og prangende. Et solidt udvalg i gaspejse til både indendørs og gaspejse til udendørs. Men ikke mindst er vi størst på stålskorsten, foringer til skorsten og diverse tilbehør til skorsten generelt.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, vil vi på det stærkeste anbefale at du tager fat i en af vores mange dygtige forhandlere. De hjælper både med råd og montering.

VentoNordic er kvalitets produkter til opvarmningen af dit hjem. Uanset om pejsen er din primære varmekilde udelukkende ved konvektion og strålevarme, eller om den via H2O systemet er tilsluttet din centralvarme – eller om den blot er til lidt ekstra hyggevarme og stemning i din indretning. Vento nordic kan det hele – og i absolut bedste kvalitet.

Hvis du vil vide mere om konvektionsovne kan du dykke ned i det her.

Del nyheden: