Materialer

Fjernbetjening og app medfølger, så du kan styre alle funktioner på afstand. Da Virtuo 80/2 elpejsen ikke afgiver meget varme, er det fx trygt at overlade betjeningen af elpejsen til børn.

Med tilhørende fjernbetjening og app kan du for eksempel:

 • Vælge mellem de mange flammebilleder
 • Tænde/slukke hhv. elpejs, glødebund og de knitrende ild-lyde.
 • Indstille varme (op til 2 kW)
 • App’en tilbyder dig yderligere disse funktioner:
  • Indstille timer, så elpejsen slukker af sig selv
  • Uploade ekstra flammebilleder
  • Justere glødebund
  • Justere varmen via termostat

Bæredygtigt produkt

Elpejsen påvirker ikke inde- eller udeklima nævneværdigt. Ved brug af Virtuo 80 2 elpejsen er CO2-udledningen meget lille, da den 100% elektriske pejs ikke bruger traditionelle brændstoffer som gas eller træ. Vær med til at træffe et ansvarligt valg ved at vælge en el pejs frem for en traditionel pejs og lad os sammen skabe en bedre verden for næste generation.

Næsten ingen rengøring og vedligehold

Der er ingen rengøring forbundet med Virtuo 80/2 elpejsen sammenlignet med andre typer af pejse. Den kræver ingen håndtering af brænde, sod og aske, som ud over besvær også kræver rengøring.

Ingen besvær med installation

I boliger, hoteller, restauranter og konferencecentre uden skorsten kan en pejs, som er 100% elektrisk, monteres overalt. Elpejsen er netop skorstensløs og kræver ingen aftræk eller ventilation. I forhold til monteringen af ​​den elektriske pejs er der ingen krav til benyttelse af brandsikkert materiale. Sidst, men ikke mindst, kræves der ikke certificering for at installere en elpejs, da den kun skal tilsluttes en stikkontakt.

Virtuo 80/2 Høyre, elektrisk

Elektrisk hjørnepeis (til høyre) som ved hjelp av prosjekter sender et tredimensjonalt bilde av et bål. Det er også bållyd og mulighet for oppvarming via elektrisk varmeovn.

kr89,157.31 inkl. moms

Bestillingsvare

SKU df25036 Categories ,

Tilleggsinformasjon

Vekt 80 kg

Ta kontakt med din nærmeste forhandler

Skriv inn informasjonen din nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som vil kontakte deg så snart som mulig for å snakke om produktet eller andre alternativer.

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler

Skriv inn informasjonen din nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som vil kontakte deg så snart som mulig for å snakke om produktet eller andre alternativer.