• 3 sidet pejs

  Nyd flammerne fra alle sider med en 3 sidet indbygningspejs

  En 3 sidet pejs er en indbygningspejs med tre glassider, der giver dig et komplet syn til de flotte, farverige flammer fra flere forskellige vinkler. Det er en æstetisk flot løsning, som giver et stilfuldt udtryk i hjemmet, men er samtidig også en praktisk løsning, idet den fungerer som en effektiv varmekilde.

  Indbygningspejs med tre glassider

  En indbygningspejs med tre glassider skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i hjemmet, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde dine omgivelser. Derudover er den med til at give et stilrent og moderne udtryk, der pynter i ethvert hjem.

  De tre glassider i indbygningspejsen giver dig et øget udsyn til pejsen, så du rigtig kan nyde synet af flammerne, mens de danser bag glasset. Dette er med til at give pejsen et mere naturligt udseende, og giver en autentisk oplevelse af flammerne.

  Stort udvalg af tresidede pejse til indbygning

  Her på siden finder du vores udvalg af indbygningspejse med 3 sider. Vi har derudover også indbygningspejse med 1 og 2 sider.  Se alle vores pejseindsatser her.

 • Viser alle 18 resultater

  Fordele ved en 3 sidet indbygningspejs

  En 3 sidet pejs er en god varmeløsning, som både ser godt ud i boligen, og som samtidig er praktisk. Det er en god investering for dig, der gerne vil opgradere dit hjem med en smuk, moderne og energieffektiv pejs.

  Der er mange fordele ved at investere i en indbygningspejs med tre glassider. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør overveje en 3 sidet pejs.

  Optimalt udsyn til flammerne

  En indbygningspejs med tre sider giver et 180 graders udsyn til flammerne, hvilket gør det muligt at nyde pejsen fra flere forskellige vinkler. Med denne type pejs er du derfor garanteret masser af pejsehygge, uanset hvor i rummet du befinder dig. De tre glassider giver samtidig masser af lys i rummet, så du ikke behøver at tænde for stikkontakten.

  Sikker og energieffektiv pejseløsning

  Med en tre sidet pejs får du en sikker og energieffektiv pejseløsning, da glasset holder flammerne inde, og forhindrer at de spreder sig. Glasset holder samtidig på varmen, hvilket betyder, at du ved at investere i en indbygningspejs kan spare penge på din varmeregning.

  Nem rengøring

  En af de store fordele ved en indbygningspejs med tre glassider er, at den er nem at rengøre. Med et simpelt glasrensemiddel kan du nemt og hurtigt fjerne støv og snavs fra glasruden, så du kan nyde udsigten og varmen i dit hjem, uden at du behøver at bruge en masse tid og energi.

  Stilfuld og moderne pejs

  Hvis du ønsker at give dit hjem et flot og moderne udseende, er en 3 sidet pejs det helt perfekte valg. Udover at skabe varme og hygge, giver en 3 sidet indbygningspejs også et stilfuldt og eksklusivt udtryk. Derudover kan pejsen være med til at skabe dynamik i rummet, når flammerne bag glasset danser.

   

  Hvis du er på udkig efter en pejseløsning, som både er flot, praktisk, og som samtidig giver dig et optimalt kig til de dansende flammer, skal du overveje en indbygningspejs med 3 sider. Det er det perfekte valg til ethvert hjem, hvor du ønsker at opgradere med en smuk æstetisk pejs, der samtidig skaber masser af hygge, varme og lys.

  Få optimalt udsyn til flammerne med en 3 sidet pejs

  Hos Vento Nordic finder du et stort udvalg af 3 sidet pejse fra DRU, Spartherm og Spartherm Premium. I vores sortiment finder du blandt andet u-formede 3 sidet pejse, pejsemoduler til mindre rum, pejseindsatser med hævelåge, 3 sidet elpejs og mange andre typer indbygningspejse med 3 glassider i forskellige størrelser. Er du på udkig efter en gaspejs med 3 sider, kan du se vores 3 sidet gaspejse her.

  Alle vores 3 sidet indbygningspejse er fremstillet i materialer i højeste kvalitet, der sikrer dig en god effekt og en høj funktionalitet. Med vores store udvalg er det desuden muligt for dig at finde den af vores elegante og flotte pejse, der passer bedst ind i dit hjem.

  Vores 3 sidet pejse kan placeres på forskellige måder i rummet, alt efter dine ønsker og behov. Du kan for eksempel installere din 3 sidet pejs på den ene endevæg eller i en skillevæg. Når du skal finde ud af, hvilken pejs du skal vælge, er det dog en god idé at overveje, hvor indbygningspejsen skal placeres henne, så du vælger den helt rette løsning. Her er det desuden en god idé at tænke over, hvor vinduer og døre er placeret, for at undgå at pejsen skygger eller står i vejen for disse.

  Find din nye pejs i vores store sortiment af 3 sidet pejse ovenfor, eller lad dig inspirere af vores mange forskellige pejseindsatser. Du er også velkommen til at kontakte os på 87 73 60 70, hvis du vil vide mere om vores pejse eller have hjælp til at finde den rette pejseløsning til dit hjem.