Materialer

Kombinerer stil og funktion

Spartherm’s Passo XS er en avanceret brændeovn, der kombinerer stil og funktion for at skabe en varm og indbydende atmosfære i ethvert hjem. Dens kompakte størrelse gør den ideel til mindre rum, mens dens slanke design tilføjer et moderne touch til ethvert rum.

Passo XS handler ikke kun om dens gode udseende. Den er også meget effektivt takket være dens avancerede forbrændingssystem, der brænder træ rent og effektivt og giver maksimal varmeudgang med minimal emission.

Passo XS har en stor glasdør, der giver en betagende udsigt over de flakkende flammer, der skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Dens højkvalitetskonstruktion sikrer, at den vil vare i mange år, mens dens brugervenlige funktioner gør det nemt at justere varmen og flammerne efter dine ønsker.

Ud over sin funktion og effektivitet er Passo XS også nem at bruge og vedligeholde. Dets selvrensende system holder ovnen ren og klar til brug hele tiden, mens dens askebakke gør det nemt at bortskaffe aske og holde dit hjem fri for rod.

Hvis du er på udkig efter en brændeovn, der er både stilfuld og effektiv, skal du ikke lede længere end Spartherm’s Passo XS. Dens kombination af skønhed og ydeevne gør den til et topvalg for husejere, der ønsker at tilføje varme og atmosfære til deres opholdsrum.

Valgfrit tilbehør til Passo XS

 

Forstå de nye regler for brændeovne per 1. august 2021

Læs om de nye regler for brændeovne på Miljøstyrelsens hjemmeside

 

Se også vore andre lidt større modeller:

Spartherm Passo S og Spartherm Passo­ L

Tekniske specifikationer

Brændsel Træ
Glas form Cirkel
Dørstop Venstre
Energiklasse A
Varmeydelse 4.5 til 7.7 kW
Samlet højde 1.142 mm
Rumluftforseglet (RLU) Valgfri
Dækplade af glas Tilvalg

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information om denne Spartherm Passo XS ovn.

Passo XS

Fritstående brændeovn med buet 180° glas

Passo XS brændeovn med 180° glasfront er  en meget slank, rund brændeovn. Med en bredde på kun 45,2 cm passer den ind i mange stuer eller køkkenalrum.  Til trods for det smalle design har den en stor glasfront, som giver dig det smukkeste flammebillede samtidig med den bedste hyggeskabende varme. Selve dørkanten er sort og har et stort, funktionelt dørhåndtag, der åbner til siden. Ovnen fås malet i en af de mange flotte og spændende farver, fx hvid, perle, titan grå eller sort. Brændkammerstenene er lyse, men fås også i sorte.

Passo XS – Når kun det bedste er godt nok

Brændeovnen er bedste tysk kvalitet fra Spartherm. Derudover har den få emissioner og er yderst effektiv, hvorfor den også er i energiklasse A+ og har en nominel effekt på 5 kW. Denne brændeovn er virkelig designet med fokus på at skabe en smuk ovn med et enestående flammebillede, så forbrændingen ikke bare er effektiv.

kr. 44.895,00 inkl. moms

Ryd

Beskrivelse

Yderligere information

Farve

Sort, Hvid, Perle, Titan grå

Vægt 125 kg

Du kunne også være interesseret i...

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.