Bredde på glasfront

Selve glasfront-bredden er på 80 cm – og vil derfor gøre indtryk i rummet, men V-2R-80h fås også i 2 andre varianter med en bredde på hhv. 55 cm og 68 cm, og som både venstre- og højrevendt.

Høj effektivitet

Spartherm Premium V-2R-80h er ensbetydende med teknik og innovation på højt niveau. Premium hjørnepejsene står for optimal drift og udnyttelse af energien. Derfor vil der være få emissioner fra denne pejs, hvorfor de er bæredygtige og skånsomme for miljøet.

V-2R-80h – Teknologisk fremtidssikret

Alt efter dine ønsker og krav kan enhver Spartherm Premium pejseindsats udstyres med smarte hjælpefunktioner, som kan styres på afstand med eksempelvis en app.

Elektrisk elevationsdør

Det tilbagetrækkelige håndtag i V-2R-80h er fuldt integreret i det omgivende panel. Du behøver ikke håndtag eller handsker: Den elektriske hævedør S-ESAM åbnes med en app eller fjernbetjening. Nemmere bliver det ikke! Køb den elektriske hævedør S-ESAM med fjernbetjening i vores shop (der findes flere størrelser afhængig af størrelsen på glasfronten på din pejs).

Smuk og nem løsning til flammestyring

Justeringsgreb til ventilation og optimal regulering af ilden er som mange andre funktioner elegant integreret i pejsen.

De nye Premium pejseindsatse fra Spartherm har derudover en særdeles ren og effektiv forbrænding, især i forbindelse med den valgfrie termostatstyring, S-THERMATIK NEO, som automatisk justerer lufttilførslen. Termostatstyringen vil også indikere, hvornår det rigtige tidspunkt er til påfyldning af nyt brænde. Køb S-THERMATIK NEO med hvidt display i vores shop.

Styr pejsen fra din smartphone!

S-THERMATIK NEO-appen tillader også fjernadgang via Bluetooth til Spartherm S-THERMATIK NEO termostatstyringen. App’en fungerer på kontroller med og uden display. I appen findes hele rækken af funktioner, og brugervenligheden er i top, nøjagtig som på displayet.

S-KAMATIK trækstabiliseringsmodul til stabilisering af skorstenstræk

Med S-KAMATIK kan du kontrollere skorstenstrækket: S-KAMATIK kompenserer for udsvingene og sikrer dermed konstante forhold i brændkammeret. S-KAMATIK trækstabiliseringsmodul er inkluderet i prisen.

Næsten ingen rengøring

Jo renere forbrænding, jo renere glas! Da glasset er særligt modstandsdygtigt over for sod, er der ikke behov for rengøring så ofte, men V-2R-80h er udstyret med en vinduesvask / vinduespudsermekanisme, som gør rengøringen nemmere.

Spartherm’s førsteklasses hjørnepejse er synonyme med smukke flammebilleder, elegante rammeløse glasfronter og spændende detaljer. Der vil helt sikkert være en pejs, der matcher dine krav til indretning takket være det store antal variationer, vi tilbyder.

Læs mere om vore Spartherm Premium pejseindsatse.

 

Smarte ildsted assistance funktioner:

Hjørne pejs – Premium V-2R-80h

Pejseindsats, 2-sidet højrevendt glas

Denne stilrene og miljøvenlige 2-sidede pejseindsats V-2R-80h fra Spartherm passer perfekt ind i den skandinaviske indretning. Den har et elegant flammebillede og giver god varme, så vi er sikre på, at den vil sprede hygge i rummet. Premium modellen er en luksus-model fra den tyske producent Spartherm, så vi garanterer, at du får et kvalitetsprodukt med denne pejs.

Med denne brede pejseindsats V-2R-80h er der 100% fokus på ilden. Pejsen har ingen ramme og ingen synlige funktionelle elementer. Alle elementer er næsten skjulte: Diskrete håndtag, mulighed for elektrisk løft og sænkning af låge og ikke mindst automatiseret forbrænding.

Den keramiske glaslåge er lavet af en særlig klar type poleret glas, og da glødebunden findes under kanten på glasfronten, er der uhindret indsyn til flammerne.

 

Spartherm Premium banner Vento

kr. 75.495,00 inkl. moms

Bestillingsvare

Varenummer S1055415 Kategorier , ,

Beskrivelse

Pejseindsats med ydelse 16,8 kW, energieffektivitetsklasse A +, hævedør med højde 501 mm og bredde 807/408 mm.
Røgrør  diameter (udv) Ø200. Fås også i Ø250.

 

Yderligere information

Vægt 322 kg

Beskrivelse

Pejseindsats med ydelse 16,8 kW, energieffektivitetsklasse A +, hævedør med højde 501 mm og bredde 807/408 mm.
Røgrør  diameter (udv) Ø200. Fås også i Ø250.

 

Yderligere information

Vægt 322 kg

Du kunne også være interesseret i...

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.