Monteringstilbehør til Spartherm pejseindsatse­­

Indbygningsrammer / kanter

For at få den helt perfekte stilrene finish i forbindelse med monteringen af pejse anbefaler vi, at du køber rammer omkring indsatsen. Disse købes separat som ekstra tilbehør.

De findes som:

  • 3-sidet rammer langs top- og sidekanter
  • 4-sidet langs alle kanter

Derudover skal du tage stilling til kantens bredde og materiale omkring pejseindsatsen. Der er 2 muligheder:

  • 3 mm kantet i sortlakeret stål eller rustfrit børstet stål
  • 6 mm massiv i sortlakeret stål eller rustfrit børstet stål

 

Rammer monteringstilbehør

Pejsetilbehør

Fås også som højrevendt, 2Rh

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om Spartherm pejsen Varia 2 Lh, og vore forhandlere, hvis du ønsker yderligere information om installation og montering.

Varia 2Lh-4S

Pejseindsats, venstrevendt hjørnepejs med hæve/sænke låge

Varia 2Lh er en moderne, stilren, miljøvenlig og energieffektiv pejseindsats fra tyske Spartherm, den kendte producent af pejse af høj kvalitet.  Med Spartherm Varia 2Lh får du en indbygget pejs med det bedste flammebillede og god varme, og den vil derfor udgøre et flot og hyggespredende element i stuen.

Fakta om Spartherm Varia 2Lh

Kendetegnende for denne lukkede pejse indsats er, at den har et stort frontglas med hæve/sænke låge. Lågen­­ har en bredde på 68,5 / 46,6 cm, hvorimod højden findes i 2 størrelser, nemlig 51,2 eller 57,2­ cm. Fronten leveres i standard sortlakeret stål, men der er mulighed for at vælge den i rustfrit børstet stål. Der er derudover på denne pejs på forhånd trykt en sort silhuettekant på 4 sider af glasset, som skjuler metalsamlinger. Den leveres med hvide brændkammersten, men kan fås også med sorte sten. Den kan opvarme et areal på ca. 80-140 m².

kr. 50.895,00 inkl. moms

Ryd
Varenummer S1073603-H Kategorier ,

Yderligere information

Dørhøjde

512, 572

Vægt 150 kg

Du kunne også være interesseret i...

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Indtast dine oplysninger nedenfor. Vi sender dem til din nærmeste forhandler, som kontakter dig hurtigst muligt til en snak om produktet eller andre alternativer.